میدان سلطان احمد استانبول

میدان سلطان احمد استانبول

18 مرداد 1402

جاذبه گردشگری

میدان سلطان احمد استانبول

میدان سلطان احمد که به عنوان هیپودروم نیز شناخته می شود و توسط مسجد آبی معروف ، موزه ایاصوفیه و موزه هنرهای ترکی و اسلامی احاطه شده است، یکی از معروف ترین مناطق توریستی استانبول است. این منطقه یک منطقه گردشگری بسیار چشمگیر در محله سلطان احمد در شبه جزیره تاریخی است که به تمام مکان های تاریخی اطراف سلطان احمد منتهی می شود. این مکان برای همه بازدیدکنندگان استانبول بسیار شناخته شده است، جایی که اکثراً در اولین روز بازدید از استانبول به آنجا می روند. در این مطلب قصد داریم شما را با این میدان تاریخی بیشتر آشنا کنیم. پس تا آخر این مطلب با آقای ترکیه همراه باشید.


میدان سلطان احمد (هیپودروم)

این میدان قلب تاریخی استانبول محسوب می شود زیرا آثار تاریخی مهم و معروف استانبول در اطراف این میدان قرار دارند. شما با رفتن به سلطان احمد می توانید چندین آثار تاریخی استانبول را ببینید. منطقه داخل و اطراف میدان سلطان احمد استانبول تاریخی است و به تمام مناظر تاریخی استانبول منتهی می شود که شامل  مسجد آبی ، موزه هایی مانند موزه کاخ توپکاپی و موزه ایاصوفیه ، مکان های تاریخی است.

این میدان که زمانی یک هیپودروم بیزانس بود، میزبان مکان‌ها و مناظر تاریخی معروف است که شامل؛ ابلیسک مصری ، ستون سرپانتین ، کولوسوس یا ستون کوستانتین پورفیرجینیتوس و فواره آلمانی .

ملک های زیر ۱۰۰ هزار دلار

میدان-سلطان-احمد-استانبول
جاذبه های گردشگری اطراف میدان سلطان احمد

تقریباً همه مکان‌های تاریخی که بیشترین بازدید را در استانبول دارند، مانند ایاصوفیه ، کاخ توپکاپی ، مسجد آبی ، آب انبار باسیلیکا ، موزه‌های باستان‌شناسی استانبول و موزه هنرهای ترکی و اسلامی در نزدیکی میدان سلطان احمد واقع شده‌اند و می‌توان همه را با پای پیاده بروید.

سه گانه معروف یادبودها

ابلیسک مصری ، ستون سرپانتین ، کلوسوس یا ستون کوستانتین پورفیرجیتوس سه گانه معروف از بناهای تاریخی در قلب میدان سلطان احمد هستند.

ابلیسک مصری

این شهر معروف از سه بنای یادبود در قلب میدان است. این بنای تاریخی در سال 390 از مصر آورده شد و تنها در عرض 31 روز در محل فعلی خود برپا شد. قدمت این بنای تاریخی به 1450 سال قبل از میلاد برمی گردد و برای فرعون مصری توتموسیس سوم ساخته شده است. می توان گفت که یکی از قدیمی ترین بناهای استانبول است.

این بنای تاریخی بر روی یک پایه مرمری قرار دارد و امپراتور بیزانس تئودوسیوس اول و مردم را در حال تماشای مسابقات نشان می دهد. همچنین می توان مشاهده کرد که چگونه ابلیسک بر روی نقش برجسته ها نصب شده است.

کلوسوس

این یک ستون 32 متری است که بسیار چشمگیر به نظر می رسد. این نقطه عطف اسب ها در طول زمان مسابقه در هیپودروم است. صفحات برنجی که بالای ستون را می پوشاند و کره برنزی در بالای آن توسط لاتین ها در سال 1204 استفاده می شد، مانند بسیاری از مجسمه ها و زیورآلات موجود در هیپودروم برای ساختن سکه ها.

ستون سرپانتین

 ستون سرپانتین یکی از بناهای بسیار غیرمعمول استانبول است که میدان را زینت داده است. این ستون طلسمی است که از معبد دلفی در آپولو برای محافظت از شهر در برابر هجوم حشرات آورده شده است. سه مار را خواهید دید که در هم تنیده شده اند. سرشان را جدا کردند. تنها سر مار باقی مانده در موزه های باستان شناسی استانبول به نمایش گذاشته شده است .

مسجد آبی - مسجد سلطان احمد

مسجد آبی (مسجد سلطان احمد) یکی از زیباترین مساجد و بناهای دیدنی استانبول و جهان است. این بنا در قرن هفدهم (1603-1617) به دستور سلطان احمد اول ساخته شد. نام آن از نمای داخلی بسیار زیبای آبی "کاشی های ایزنیک" گرفته شده است. این یک نمونه عالی از معماری ترکی و اسلامی و یکی از پربازدیدترین مناظر و مساجد استانبول است.

مسجد-ایاصوفیا

مسجد ایاصوفیه

ایاصوفیه که قدمت آن به سال 325 برمی‌گردد، یک کلیسا و مسجد سابق است و به عنوان یکی از بزرگترین آثار معماری جهان معرفی شده و به عنوان هشتمین عجایب جهان شناخته شده است. ایاصوفیه همچنین یکی از پربازدیدترین بناها و موزه های استانبول و جهان است.

موزه هنرهای ترکی و اسلامی

این بنا که در کاخ ابراهیم پاشا قرار دارد، یکی از مهمترین بناهای معماری مدنی قرن شانزدهم عثمانی است. این موزه بسیار منحصر به فرد است، بیش از 40000 مورد در بخش فرش، نسخه خطی، چوب، شیشه، فلز و سرامیک و قوم نگاری.

حمام-خرم-سلطان

حرم سلطان همام (حمام ترکی)

واقع در بین مسجد ایاصوفیه و مسجد آبی، حمام تاریخی حرم سلطان حمام (حمام ترکی) (1556-1557) توسط معمار سینان، با آرزوی حرم سلطان، همسر معروف سلطان سلیمان عثمانی، ساخته شد. حمام ترکی (حمام های مجزا برای زنان و مردان) بسته های حمام را با انواع ماساژ درمانی و تشریفات ارائه می دهد. همچنین یک کافه و رستوران در فضای باز وجود دارد که می توانید در طول قدم زدن سلطان احمد در آن استراحت کنید.

فواره آلمانی

فوتان آلمانی که به نام "فواره قیصر ویلهلم دوم" نیز بین میدان سلطان احمد و مسجد کبود قرار دارد، فواره ای بسیار زیبا است که معماری عالی با ستون ها و گنبدی زیبا دارد.

بیشتر بخوانید: جاذبه های گردشگری استانبول

معرفی پروژه های ساختمانی ترکیه

طریقه دسترسی به میدان سلطان احمد استابول

میدان سلطان احمد را در قلب محله سلطان احمد در منطقه فاتح خواهید دید. نقشه مکان را ببینید .

عملی ترین راه برای رسیدن به سلطان احمد از طریق تراموا Bagcilar-Kabatas (خط T1) است.

نزدیکترین ایستگاه تراموا سلطان احمد است .

میدان سلطان احمد و بیشتر جاده های ارتباطی به جز تراموا و اتوبوس های تور برای تردد وسایل نقلیه بسته است.

از تکسیم ، با فونیکولار به سمت Kabatas (از میدان تقسیم) یا فونیکولار به Karakoy (از میدان تونل) بروید و سپس سوار تراموا شوید .

اگر در هتل های سلطان احمد اقامت داشته باشید، به راحتی به میدان می روید